Περιοδικό

0

periodiko-702x336

ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  • Το Αίτιον Περιοδικό κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες στα περίπτερα και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς των συνεργατών και συνοδοιπόρων του κινήματος τεχνών, πολιτισμού και επιστημών  Αίτιον Κίνημα το οποίο γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 και αναπτύσσει πολύπλευρες δραστηριότητες στους προαναφερθέντες τομείς.
  • Στις σελίδες του εκφράζονται οι απόψεις και το έργο σύγχρονων καλλιτεχνών, λογοτεχνών, στοχαστών και επιστημόνων. Σε κάθε τεύχος υπάρχουν επίσης οι Σελίδες των Μελών, όπου προβάλλονται οι ιδέες και τα έργα των μελών μας.
  • Σε κάθε έκδοση του περιοδικού προσφέρεται ως ένθετο ένα βιβλίο της σειράς Βιβλιοθήκη Ιδεών του Αίτιον το οποίο είναι αφιερωμένο σε σύγχρονους καλλιτέχνες, στοχαστές και επιστήμονες που προτείνουν νέες τάσεις και ροπές για την τέχνη και την επιστήμη. Έτσι, δημιουργούμε άμεσα μια Βιβλιοθήκη Ιδεών που εκφράζει την εποχή μας.
  • Το περιοδικό μας είναι συλλεκτικό γιατί πέρα από την μοναδικότητα των κειμένων του, κοσμείται με τα έργα σύγρονων Ελλήνων Ζωγράφων. Θα συνεχίσουμε αυτή την παράδοση με σημαντικούς εικαστικούς, έτσι ώστε κάθε τεύχος, να αποτελεί μια μικρή γκαλερί.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Bibliopolia

 

Share.

Comments are closed.