Εκδόσεις

0

ekdoseis-702x336

ΑΙΤΙΟΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Από τα πρώτα μας κιόλας βήματα δηλώσαμε την πίστη μας στη γλώσσα και τον δυναμισμό της. Την πίστη μας στους ανθρώπους που μπορούν να καταθέσουν γραπτό λόγο. Τα γραπτά μένουν, μεταφέρουν στο χρόνο τη γνώση, την πληροφορία, την ιστορική στιγμή που τα γεννάει. Ζητούν πάντα ένα αναγνώστη για να γονιμοποιήσουν τη συνείδησή του, να προκαλέσουν την κριτική σκέψη του.
  • Γι αυτόν ακριβώς τον λίγο θεωρήσαμε απαραίτητη την δημιουργία ενός εκδοτικού οίκου, όχι μόνο για τα βιβλία που θα διανέμονται μαζί με το περιοδικό μας και θα αποτελέσει τη Βιβλιοθήκη Ιδεών του Αίτιον, αλλά και για εκείνους που θα θελήσουν να φιλοξενηθούν από τις εκδόσεις μας.
  • Πέρα από τις τιμές προσφοράς στα μέλη μας, οι δημιουργοί που θα εκδώσουν το έργο τους στο Αίτιον Εκδόσεις θα έχουν μια σελίδα με ανάλυση του έργου τους στο Αίτιον Περιοδικό καθώς και τηλεοπτική εκπομπή στο Αίτιον Τηλεόραση με πρόσκληση στο συγγραφέα.
  • Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τα βιβλία που θα εκδοθούν στο Αίτιον Εκδόσεις θα παρουσιαστούν στους Κόμβους Πολιτισμού του Αίτιον σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Σκοπός μας να αλληλεπιδράσουν οι νέοι δημιουργοί που εκφράζουν το σύγχρονο πολιτισμό σε όλη τη χώρα.
  • Αυτό αφορά τόσο γνωστούς και διακεκριμένους συγγραφείς, όσο και ανθρώπους που κάνουν τώρα τα αρχικά βήματά τους στο χώρο της γραφής και θεωρούν ότι το έργο τους φέρει το στίγμα των καιρών μας. Όποιος από εσάς επιθυμεί, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας προκειμένου να συμμετάσχει, καταθέτοντας το δικό του λιθαράκι στην πορεία αυτή.
  • Απευθυνόμαστε σ’ εσάς, που ασχολείστε με το γράψιμο. Οι υπέυθυνοι του Αίτιον Εκδόσεις θα συζητήσουν μαζί σας τα σχέδιά σας και την επιθυμίας σας να κοινοποιήσεται τις ευαισθησίες σας, τη σκέψη σας, ή τις μελέτες σας. Θα σταθούν με υπευθυνότητα απέναντι στο έργο σας.
  •  Είμαστε στη διάθεση των δημιουργών, των μελών και των φίλων μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 0256666 και 6944 946034

Email επικοινωνίας: aition.kinima@live.com

Share.

Comments are closed.